La Margotte.ro REDUCERILE continua! Grabeste-te, stocul este limitat!         
Acasa » Preturi si plati

Preturi
   Toate preturile de pe Margotte.ro INCLUD TVA, asadar pretul pe care il vezi afisat este cel final. La acesta se mai adauga doar transportul, atunci cand este cazul. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari la preturile de pe site fara a afecta, insa, comenzile deja efectuate si confirmate. Pentru aceste comenzi, preturile vor fi cele de la momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Plati
   Poti face plata in doua moduri:


        1. Ramburs la livrare coletului - implica platirea coletului in momentul inmanarii acestuia de catre reprezentantul firmei de curierat.

        2. Prin transfer bancar - plata se face in avans, in contul firmei noastre, in baza unei facturi proforme pe care o ve primi prin emaili, dupa confirmarea telefonica a comenzii. Este o metoda de plata mai putin uzitata, insa in conditiile in care folosesti un serviciu de Internet Banking ea poate fi foarte usor de folosit. Daca doresti sa faci plata in acest mod, consultantii nostri iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie.

   Mai ai intrebari? Suntem bucurosi sa iti raspundem. Contacteaza-ne fie la 0751.195.643  (luni -vineri : 09-18) fie la adresa de e-mail: hello@margotte.ro