La Margotte.ro REDUCERILE continua! Grabeste-te, stocul este limitat!         
Acasa » Returnare / Schimbare produse

   Satisfactia ta este esentiala pentru noi. De aceea suntem hotarati sa facem tot ce este necesar pentru ca tu sa fii multumita.

   Asta inseamna ca, daca din orice motiv, esti nemultumita de unul dintre produsele achizitionate de la noi, timp de 30 de zile de la primirea coletului vei putea fie sa schimbi produsul cu altul de pe stoc, fie sa primesti contravaloarea lui inapoi.

   Daca doresti sa returnezi un produs, pentru a primi altul in loc sau pentru a primi contravaloarea sa inapoi, trebuie sa ne contactezi mai intai. Ne poti contacta telefonic la numarul de telefon 0725.917.527 sau pe e-mail la hello@margotte.ro. Odata ce vom stabili modalitatile de compensare (fie schimbarea produsului cu altul echivalent sau returnarea banilor) ne vei putea returna produsul.

  Produsul trebuie sa ajunga la noi prin intermediul aceleasi  companii de curierat si anume Fan Curier. Nu acceptam retururi  prin Posta Romana.   Costul transportului de retur va fi suportat de tine. De asemenea, exista cateva conditii pe care fiecare produs returnat trebuie sa le indeplineasca:
• Sa nu fie deteriorat
• Sa aiba etichetele intacte
• Sa nu prezinte urme de spalare sau purtare
• Sa nu aiba mirosuri specifice de parfum sau deodorant

   Daca produsul indeplineste aceste conditii vei putea sa il returnezi fara probleme.

   Mai ai intrebari? Suntem bucurosi sa iti raspundem. Contacteaza-ne fie la 0751.195.643  (luni -vineri : 09-18) fie la adresa de e-mail: hello@margotte.ro