La Margotte.ro REDUCERILE continua! Grabeste-te, stocul este limitat!         
Acasa » Termeni si conditii

   Acesti Termeni şi Condiţii sunt aplicabili de fiecare dată când accesaţi acest website şi/sau comandaţi bunuri de pe acest website. Acesti Termeni şi Condiţii includ următoarele secţiuni pe care vă sfătuim să le citiţi:

   Înainte de a continua cu o comandă, vi se va cere să demonstraţi că aţi citit şi înţeles următorii termeni şi condiţii. Vă recomandăm să imprimaţi o copie a acestor Termeni şi Condiţii pentru consultări ulterioare.

1. Drept de proprietate
1.1 Acest site este deţinut şi este operat de către S.C. MARGOTTE EXCLUSIVE SRL, inregistrata la Oficiul Comertului Buzau, cu numarul: J10/650/16.09.2009, avand codul unic de inregistrare 26000713.
1.2 Deţinem toate drepturile asupra acestui site. Orice utilizare, copiere sau modificare neautorizată este interzisă.


2. Comandarea bunurilor
2.1 Toate comenzile efectuate prin intermediul acestui website vor trebui acceptate ulterior de către noi.
2.2 Când trimiteţi o comandă pe website, veţi primi un email de confirmare al acestei comenzi care vă informează cu privire la continutul comenzii si pretul total de platit. Ar trebui să verificaţi emailul pentru acurateţe şi să ne informaţi imediat dacă apar erori. Dupa primirea emailului, un operator de relatii cu clientii, va va suna pentru confirmarea comenzii. Doar dupa confirmarea telefonica a comenzii se va incepe procesarea ei.

2.3 Chiar daca noi ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, aceasta poate depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

 


3. Procesarea comenzilor şi plata
3.2 Deşi intenţia noastră este de a menţine websiteul actualizat şi lipsit de erori, erori cu privire la descrierea produsului sau cu privire la preţ pot apărea. Dacă descoperiţi astfel de erori după ce aţi efectuat o comandă, vă vom contacta înainte de a accepta comanda pentru a vă oferi detaliile corecte. În această situaţie puteţi fie să anulaţi comanda fie să o reconfirmaţi pe baza informaţiilor corecte. Dacă nu vă putem contacta, vom considera comanda dvs. ca fiind anulată.
3.3 Toate preţurile afişate pe website includ TVA. Taxele de livrare sunt evidenţiate pe site. Pentru informaţii suplimentare cu privire la taxele de livrare, consultaţi secţiunea Livrare.


4. Livrare
4.2 Deşi facem toate eforturile pentru a vă livra bunurile în ziua menţionată, nu putem garanta livrarea în acea zi şi nici nu putem fi consideraţi responsabili pentru livrările efectuate în afara acestei limite temporale. Nu putem fi consideraţi responsabili pentru cheltuielile suplimentare sau alte costuri care apar datorită unor livrări eşuate sau întărziate.
4.3 Toate produsele vor fi livrate conform disponibilităţii stocului.
4.4 Când vă livrăm produsele, este posibil să vi se ceară să semnaţi pentru acele bunuri, pentru a recunoaşte faptul că le-aţi primit.
4.5 Reţineţi că, dacă doriţi să returnaţi bunurile conform garanţiei de Aprobare, aveţi 30 zile de la primirea bunurilor pentru a le returna. Pentru mai multe informaţii cu privire la returnări şi excepţii de la garanţia de aprobare, consultaţi secţiunea Returnare produse.
4.6 Dacă un produs prezintă defecte, contactaţi-ne şi vă vom oferi o rezolvare adecvată a situaţiei.


5. Politica de confidenţialitate
Asiguraţi-vă că aţi citit şi înţeles Politica noastră de confidenţialitate care vă explică modul în care vă protejăm informaţiile pe care ni le oferiţi pentru a vă îndeplini comanda online.

6. General
6.1 Utilizarea siteului nostru şi orice alte contracte încheiate sunt aflate sub incidenţa legislaţiei româneşti. Comenzile din afara României nu vor fi acceptate.
6.2 Toate produsele sunt vândute exclusiv pentru uz personal, domestic.
6.3 Nu vom fi responsabili conform contractului, în caz de prejudiciu (incluzând neglijenţa) sau în alte situaţii pentru pierderea sau vătămarea accidentală, intenţionată, indirectă sau rezultată, pentru orice scădere de profit (directă sau indirectă), scădere a vânzărilor, pierdere a prestigiului sau reputaţiei, pierderea afacerii, afirmaţii ale unor terţi, pierdere economică rezultată sau în legătură cu îndeplinirea sau neîndeplinirea obligaţiilor noastre conform acestor termene şi condiţii incluzând acele pagube care pot fi prevăzute într-un mod rezonabil în momentul în care comandaţi bunurile.
6.5 Responsabilitatea noastră pentru orice solicitare cu referire la pierdere sau pagube va fi limitată la suma plătită de dvs. pentru bunurile respective.
6.7 Dacă orice prevedere a acestor termene şi condiţii se constată a nu fi valabilă sau nu poate fi pusă în practică de către o curte de justiţie, caracterul de nevalabilitate şi imposibilitate de punere în practică a acelei prevederi nu va afecta restul prevederilor din aceste termene şi condiţii.
6.8 Putem delega sau transfera oricare dintre drepturile noastre sau putem subcontracta oricare dintre obligaţiile noastre conform acestor termene şi condiţii, cu orice terţ.
6.9 Nu puteţi delega sau transfera drepturile dvs. sau subcontracta oricare dintre obligaţii conform acestor termene şi condiţii decât cu perimisiunea noastră scrisă.
6.10 Ne rezervăm dreptul de a schimba acesti termeni si conditii.
6.11 Există link-uri pe site-ul nostru către websiteuri ale unor terţi, pe care le considerăm a prezenta interes pentru dvs. Nu avem control asupra conţinutului niciunuia dintre aceste websiteuri şi nici nu putem fi consideraţi răspunzători cu privire la orice informaţii conţinute de aceste websiteuri.
6.12 Acesti termeni şi condiţii reglementează întreaga relaţie comercială dintre dvs. şi compania noastră şi vor fi valabili pe întreaga durată a relaţiei noastre comerciale.
6.13 Toate drepturile de proprietate intelectuală (incluzându-le pe cele de utilizare a mărcilor înregistrate) vor fi deţinute exclusiv de către noi. Dvs. aveţi permisiunea limitată la a utiliza materialele de pe acest website conform modului autorizat de către noi sau licenţiatorii noştri.
6.14 Orice utilizare neautorizată a materialelor de pe acest site este interzisă.
6.15 Vom utiliza metode rezonabile de a verifica acurateţea oricărui produs sau informaţiile cu privire la preţ pe care le postăm pe site dar nu oferim garanţii (fie clare sau implicite) cu privire la acurateţea acestor informaţii.
6.16 Putem să vă închidem contul sau să încheiem relaţia noastră comercială informându-vă de acest fapt cu o (1) zi ianinte. Acest fapt nu va afecta obligaţia dvs. de a plăti sumele de bani pe care ni le datoraţi.


7. Drepturi de autor
7.1 Suntem operatorii acestui website şi conţinutul acestuia sunt fie proprietatea noastră (sau cea a companiilor asociate nouă) fie sunt utilizate sub o licenţă din partea furnizorilor noştri. Suntem proprietarii compilaţiei de informaţii de pe acest website.
7.2 Drepturile noastre şi acelea ale asociaţilor şi furnizorilor noştri sunt protejate de legislaţia românească, europeană şi internaţională cu privire la drepturile de proprietate intelectuală, incluzând legile pentru protejarea drepturilor de autor, mărcilor înregistrate şi bazele de date. Utilizarea incorectă a acestui website poate duce la încălcarea legii şi poate include sancţiuni criminale.
7.3 Vă garantăm o licenţă limitată, non-exclusivă şi revocabilă pentru a accesa acest website cu scopul de a căuta în oferta noastră (sau a asociaţilor noştri) de produse, de a comanda bunuri sau servicii de la noi (sau de la asociaţii noştri) sau de a obţine informaţii de contact pentru noi (sau pentru asociaţii noştri).
7.4 Licenţa dvs. de a accesa acest website nu se referă şi la orice tip de utilizare comercială a acestui website sau la utilizarea în orice alt fel a acestui website în beneficial unei entităţi comerciale, alta decât noi (sau asociaţii noştri).
7.5 Nu aveţi permisiunea de a descărca orice parte din acest site (din alte motive decât procesul automat de "page caching"), de a modifica orice parte din el, de a reproduce sau copia, vinde (inclusiv orice revânzare) sau de a exploata acest website (sau orice parte a lui) cu alt scop decât cel menţionat mai sus şi de asemenea nu aveţi permisiunea de a vă conecta prin frame sau link către orice alt element de pe acest website, altul decât pagina principală.
7.6 Aveţi permisiunea de a vă conecta prin link către pagina noastră principală în cazul în care acest link nu este amăgitor, fals, depreciativ sau care aduce, într-o formă sau alta, prejudicii intereselor noastre (sau ale asociaţilor noştri) ca furnizori, dar nu aveţi permisiunea de a folosi oricare dintre logourile sau imaginile de pe acest site decât cu privire sau în legătură cu un astfel de link.


8. Acceptarea comenzii
Vom accepta comanda dvs. şi un contract va fi încheiat între noi atunci când vă vom expedia bunurile conform comenzii.

9. Precizari finale
Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii acestui acord în orice moment pentru a reflecta:
• Schimbări din legislaţia relevantă
• Schimbări în capacităţile noastre de sistem
• Schimbări în condiţiile de piaţă care ne afectează afacerea
• Noi evoluţii pe piaţă

Acest acord intră în jurisdicţia legilor României, pe care le considerăm aplicabile de asemenea anterior încheierii acestui acord.
Toate dialogurile cu privire la acest acord vor fi purtate în română.
Dacă un termen al acestui acord nu poate fi pus în practică din diverse motive, acest fapt nu va afecta caracterul executoriu al oricărui alt termen din acest acord.
Trebuie să vă informăm că există posibilitatea apariţiei altor taxe şi costuri în timpul desfăşurării acestui acord, care nu vor fi plătite prin intermediul nostru sau impuse de către noi conform acestui acord.